• Neem contact met ons op tel. 0522-202084
Nieuws
  1. Manitou
  2. Nieuws
  3. Magazijntrucks bij Manitou in de lift: de fabriek breidt uit

Magazijntrucks bij Manitou in de lift: de fabriek breidt uit

  • 19-9-2019

Magazijntrucks bij Manitou in de lift: de fabriek breidt uit

In Beaupréau (in het Franse departement Maine-et-Loire, niet ver van Nantes) worden de Manitou magazijntrucks geproduceerd en vorige week konden wij een feestje vieren vanwege een uitbreiding van maar liefst 50% aan productieruimte. Op deze locatie rollen de elektro pallettrucks (met en zonder meerij-platform, 1,5 - 5 T), elektro stapelaars (met en zonder platform, 1 - 2 T), de laag niveau orderverzamelaars en tenslotte de contragewicht stapelaars van de productielijn. Verder in Beaupréau worden de reachtrucks en knikheftrucks gecontroleerd en verzendklaar gemaakt.

Deze investering laat zien dat Manitou voor het segment Hef- en Magazijntrucks goede vooruitzichten en kansen ziet. Het stelt ons in staat om door middel van speciale oplossingen te blijven innoveren, industriële flexibiliteit te realiseren en de verschillende partnerschappen te versterken om onze klanten een brede reeks aan oplossingen voor materials handling toepassingen te kunnen aanbieden.

We noemden ‘flexibiliteit’. Opvallend is namelijk het hoge percentage aan specials die op de locatie geproduceerd worden: tot wel meer dan 40%! Dan mag gerust een uitzonderlijk hoog percentage genoemd worden. Vrijwel alle concurrenten bieden weliswaar brede assortimenten, maar met vooral standaard mogelijkheden. Manitou flexibiliteit gaat net even verder.

Het was een gelegenheid om de teams te feliciteren met de resultaten van de afgelopen jaren, maar we konden ook Sylvain Jaguelin, de nieuwe Managing Director van de Materials Handling solutions, verwelkomen en alle succes wensen.

Kortom, versterkingen op meerdere fronten.

Bent u benieuwd naar onze oplossingen voor uw magazijn? Test ons gerust

 

 

Wilt u meer informatie ontvangen?

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem dan direct contact met ons op via onderstaand formulier!

Manitou Center Nederland

Wethouder Ohmannstraat 12

7951 SB Staphorst

Nederland

Tel: 0522-202084

Map Data
Map data ©2017 Google
Map DataMap data ©2017 Google
Map data ©2017 Google
Map
Satellite
XSluiting Manitou Center

Vanaf 1 oktober 2022 zijn de activiteiten van het Manitou Center overgedragen aan onze dealers:

Voor Drenthe, Friesland, Groningen, Noord Holland:
Smedes B.V.
Solcamastraat 21
9262 ND Sumar
0511-521491

Voor: Gelderland, Overijssel, Flevoland:
Almat B.V.
Stoomdijk 13
7245 PN Laren (Gld)
0573-448080

U kunt deze ervaren heftruckspecialisten bellen voor nieuwe of gebruikte hef- en magazijntrucks, onderdelen en onderhoud.