• Neem contact met ons op tel. 0522-202084
Nieuws
  1. Manitou
  2. Nieuws
  3. Een ‘special’ Manitou MSI 25D heftruck voor Irritech in Putten

'Special' Manitou heftruck voor Irritech

  • 28-1-2021

msi4.jpg

Veelzijdig hanteren van lasten met grote afmetingen eenvoudig gemaakt

In april vorig jaar schreven we al een stukje over de zogenaamde specials bij Manitou. Dat beperkt zich bij ons niet bij een paar extra accessoires, maar wij stemmen dan een standaard model exact op uw werkomgeving af. Soms ontstaan daardoor werkelijk unieke hef- of magazijntrucks. Vandaag een voorbeeld van een dergelijke truck. Die we net hebben afgeleverd.

Irritech in Putten is een bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring en staat bekend als een  groen- en waterspecialist. Ze houden zich vooral bezig met de verkoop van (tuin)beregening, waterpompen, boom- & tuinverzorging en drainage. Via een  webshop bedienen wij zowel zakelijke als particuliere klanten in Nederland & België. Daarnaast kunnen klanten een winkel/ showroom bezoeken voor advies. Door het brede assortiment moeten producten van allerlei soorten afmetingen en gewicht worden gelost of geladen. En met een ‘gewone’ heftruck gaat dat niet altijd even eenvoudig.

Manitou Center leverde een MSI 25D; een degelijke krachtpatser. Maar om de truck zo veelzijdig mogelijk te maken, werd de machine uitgerust met een driedelige 5.500mm mast, een sideshift, een vorkversteller én zelfs reach-vorken om de last vanaf één kant van de trailer zo diep mogelijk weg te kunnen zetten. Een ander voordeel van de reach-vorken is dat het hanteren van producten met grote/diepe afmetingen makkelijker wordt. Bovendien wordt zo de kans op schade aan product of trailer ook nog eens tot een minimum beperkt.

Voor de eindeloze lijst mogelijkheden of voorbeelden van eerder gerealiseerde specials, kunt u ons het beste even bellen. Wij kijken al uit naar uw specifieke uitdaging!

 

Wilt u meer informatie ontvangen?

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem dan direct contact met ons op via onderstaand formulier!

Manitou Center Nederland

Wethouder Ohmannstraat 12

7951 SB Staphorst

Nederland

Tel: 0522-202084

Map Data
Map data ©2017 Google
Map DataMap data ©2017 Google
Map data ©2017 Google
Map
Satellite
XSluiting Manitou Center

Vanaf 1 oktober 2022 zijn de activiteiten van het Manitou Center overgedragen aan onze dealers:

Voor Drenthe, Friesland, Groningen, Noord Holland:
Smedes B.V.
Solcamastraat 21
9262 ND Sumar
0511-521491

Voor: Gelderland, Overijssel, Flevoland:
Almat B.V.
Stoomdijk 13
7245 PN Laren (Gld)
0573-448080

U kunt deze ervaren heftruckspecialisten bellen voor nieuwe of gebruikte hef- en magazijntrucks, onderdelen en onderhoud.