• Neem contact met ons op tel. 0522-202084
Nieuws
  1. Manitou
  2. Nieuws
  3. Kom je werken bij Manitou Center als service coördinator ?

Kom werken bij Manitou Center als service coördinator!

  • 29-1-2021

 WAT GA JE DOEN ALS SERVICE COÖRDINATOR?

De service coördinator is de spil tussen klant en werkplaats. Een zelfstandige en afwisselende functie die vraagt om proactieve, klantgerichte houding en een goed inzicht in verhoudingen, zowel met klanten en collega’s als met het afwegen van commerciële belangen.

In deze functie ben jij het gezicht van aftersales. Vóór, tijdens en na de reparaties lopen de contacten met de klant via jou. Je signaleert de behoeften van de klant en neemt contact op voor planning van onderhoud, keuringen en reparaties. Tevens ben je in staat om offertes op te stellen en deze met de klant te bespreken waar nodig. Je maakt werkorders aan zodat de werkplaats alle informatie heeft om de werkzaamheden correct en naar tevredenheid te kunnen uitvoeren.

Bij de functie behoort ook het verwerken van  werkbonnen, keuringsformulieren, bestellen van onderdelen (intern en extern) en contact hebben met ons hoofdkantoor.

Het werk van de service coördinator vraagt om technisch inzicht, maar ook om sterke communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht. Voor het maken van planningen en offertes werk je nauw samen met monteur, magazijn en verkoop. Je bent een regelaar, prettig in omgang en denkt service gericht. Je werkt en denkt op minimaal MBO niveau en bent nooit uitgeleerd. In overleg is het mogelijk om aanvullende opleidingen te volgen die in je in staat brengen bovenstaande taak naar behoren te kunnen vervullen.

Wil je meer informatie of direct solliciteren? 

Bel of mail met: Gerard Moes: 06 – 825 19 874   |   g.moes@manitou-group.com

 

 

Wilt u meer informatie ontvangen?

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem dan direct contact met ons op via onderstaand formulier!

Manitou Center Nederland

Wethouder Ohmannstraat 12

7951 SB Staphorst

Nederland

Tel: 0522-202084

Map Data
Map data ©2017 Google
Map DataMap data ©2017 Google
Map data ©2017 Google
Map
Satellite