• Neem contact met ons op tel. 0522-202084
Nieuws
  1. Manitou
  2. Nieuws
  3. Tijdelijk een Manitou heftruck met Hoppecke PowerPack met extra garantie zonder meerprijs

Actie: Manitou heftruck + Hoppecke PowerPack

  • 31-3-2021

Het Manitou Center komt nu met een aantrekkelijke, tijdelijke voorjaarsactie.

Als u op zoek bent naar een veelzijdige elektrische heftruck, dan combineren wij die met een betrouwbare Hoppecke PowerPack (batterij plus oplader!) en een bijzondere garantie:

  • Op de heftruck bieden wij 3 jaar (of 2000 bedrijfsuren) volledige garantie.
  • Verder biedt Hoppecke 3 jaar 100 % garantie en vervolgens nog eens 2 jaar garantie op de batterij in een afbouwende opzet.

De veelzijdige serie Manitou ME elektrische heftrucks omvat modellen met een hefcapaciteit van 1.500kg tot 5.000 kg. De 3-wiel modellen bieden een uitstekende wendbaarheid en zijn dus ideaal voor het compacte magazijn of voor laden en lossen. De 4-wiel modellen combineren hoge prestaties met betrouwbaarheid en worden met recht als echte krachtpaters omschreven. Voor elk model bestaat er een uitgebreide keuze in mastuitvoeringen en accessoires om de heftruck verder op uw applicatie af te stemmen. Uniek zijn de maatwerkmogelijkheden bij Manitou, indien uw producten of taken om een specifieke oplossing vragen.

 Hoppecke ontwikkelt al vele decennia batterijen en oplaadproducten voor zowel hef- als magazijntrucks. Voor elke variant hebben zij de juiste oplossing in huis. De in-huis ontwikkelde componenten verhogen de waarde voor de klanten, die mogen rekenen op een langere levensduur en lagere bedrijfskosten. Verder biedt Hoppecke ook handmatige en automatische batterijwisselsystemen. Samen met Manitou Center zorgen zij voor minimale stilstand en maximale inzetduur.

Gerard Moes, Commercieel Manager van Manitou Center Nederland: “Dit aanbod van een heftruck, batterij en zelfs een oplader met een uitgebreide garantie is bijna te mooi om waar te zijn. Kopers van een nieuwe heftruck kiezen niet altijd voor een extra garantie, ook al betaalt dat zich op termijn altijd uit. Met deze actie bieden we eigenlijk een complete geruststelling; de garanties sluiten onvoorziene kosten vrijwel geheel uit. Zonder meerprijs! Dit financieel aantrekkelijke aanbod kunnen we slechts tijdelijk aanbieden, dus bel ons vandaag nog!”.

 

 

Wilt u meer informatie ontvangen?

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem dan direct contact met ons op via onderstaand formulier!

Manitou Center Nederland

Wethouder Ohmannstraat 12

7951 SB Staphorst

Nederland

Tel: 0522-202084

Map Data
Map data ©2017 Google
Map DataMap data ©2017 Google
Map data ©2017 Google
Map
Satellite
XSluiting Manitou Center

Vanaf 1 oktober 2022 zijn de activiteiten van het Manitou Center overgedragen aan onze dealers:

Voor Drenthe, Friesland, Groningen, Noord Holland:
Smedes B.V.
Solcamastraat 21
9262 ND Sumar
0511-521491

Voor: Gelderland, Overijssel, Flevoland:
Almat B.V.
Stoomdijk 13
7245 PN Laren (Gld)
0573-448080

U kunt deze ervaren heftruckspecialisten bellen voor nieuwe of gebruikte hef- en magazijntrucks, onderdelen en onderhoud.