• Neem contact met ons op tel. 0522-202084
Nieuws
  1. Manitou
  2. Nieuws
  3. Gaat Manitou Center naar de beurs?

Gaat Manitou Center naar de beurs?

  • 20-9-2021

Om snel even alle mogelijke geruchten de kop in te drukken: we hebben het hier niet over een beursgang richting de Amsterdamse Effectenbeurs. Zo groot zijn we nu ook weer niet.

We hebben het nu over de Transportbeurs Gorinchem, die van 28 t/m 30 september a.s. gehouden wordt in de Evenementenhal van Gorinchem (Franklinweg 2). De toegangsuren zijn van 14.00 tot 22.00 uur, dus als u het overdag te druk heeft, kunt u in de avond komen. Al sinds 2000 is Transport Compleet Gorinchem de plaats waar de (intern) transportbranche samenkomt: van (inter)nationale marktleiders in bedrijfswagens, opleggers en chassisdelen tot aan regionale aanbieders van accu’s en track & trace software en uiteraard hef- en magazijntruck! Op de beursvloer zullen meer dan 200 exposanten de nieuwste producten en oplossingen presenteren. Voor de

de laatste ontwikkelingen in de branche kunt u deelnemen aan één van de sessies uit het inspirerende kennisprogramma.

Na een lastige covid-periode waarin het contact met klanten tot het noodzakelijke werd gereduceerd, kunnen we eindelijk weer met geïnteresseerden onbelemmerd een fijn gesprek voeren over hun uitdagingen op het gebied van materials handling en intern transport.

Manitou Center maakt deel uit van de stand van Manitou Benelux en u kunt ons vinden via ons standnummer D128. Op onze stand treft u onze magazijntrucks en de ruw terrein heftrucks of industriële heftrucks op gas, diesel of elektriciteit. Kom kijken naar de TMT meeneem heftruck met telescoopmast, de ME 320 elektrische heftruck met vingertoets bediening of de EP 20P Easy, een betaalbare pallettruck voor het transport over middellange afstanden. Uiteraard uitgerust met een opklapbaar platform, zodat de machine tevens in de krappe ruimte zijn werk kan doen.

Uiteraard kunt u op de beurs ook profiteren van onze voordelige lease actie. Vraag ernaar!

aktie.png

LET OP: De beursorganisatie laat personen toe met een coronatoegangsbewijs, waarna de 1,5 meter afstandsregel vervalt. Dat is een gevolg van de door de overheid aangekondigde veranderingen in de persconferentie van 14 september.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem dan direct contact met ons op via onderstaand formulier!

Manitou Center Nederland

Wethouder Ohmannstraat 12

7951 SB Staphorst

Nederland

Tel: 0522-202084

Map Data
Map data ©2017 Google
Map DataMap data ©2017 Google
Map data ©2017 Google
Map
Satellite
XSluiting Manitou Center

Vanaf 1 oktober 2022 zijn de activiteiten van het Manitou Center overgedragen aan onze dealers:

Voor Drenthe, Friesland, Groningen, Noord Holland:
Smedes B.V.
Solcamastraat 21
9262 ND Sumar
0511-521491

Voor: Gelderland, Overijssel, Flevoland:
Almat B.V.
Stoomdijk 13
7245 PN Laren (Gld)
0573-448080

U kunt deze ervaren heftruckspecialisten bellen voor nieuwe of gebruikte hef- en magazijntrucks, onderdelen en onderhoud.