• Neem contact met ons op tel. 0522-202084

Team

  1. Manitou
  2. Over Ons
  3. Team

Jos Folkers

Ruim 25 jaar actief in de intern transport business met een focus op de inrichting van magazijnen vanuit een technische en logistieke achtergrond : Van magazijntrucks tot en met de engineering en implementatie van volledig geautomatiseerde systemen.

Vanaf 1997 verantwoordelijk geweest voor verkoop en marketing van intern transportmateriaal bij verschillende internationaal opererende bedrijven.

Sinds 2012 in dienst bij Manitou BF in Ancenis – Frankrijk als Business Manager Industrial Markets voor Noord Europa.

Initiatiefnemer tot de oprichting van Manitou Center Nederland en vanaf de start op 1 januari 2018 verantwoordelijk voor het algemeen management.

 

Gerard Moes

Meer dan 22 jaar ervaring in de intern transport wereld. Bekleedde diverse commerciële functies als accountmanager en regiomanager bij diverse materials handling aanbieders.

Denk vooral in praktijkgerichte oplossingen.

Flexibel en oplossingsgericht.

Werkt graag intensief samen met de klant om te bepalen wat de juiste oplossing is om vervolgens de meest praktische en betaalbare oplossing te kunnen aanbieden.

 

jos-folkers-en-gerard-moes.jpg

 

Marinus van de Wetering

Meer dan 28 jaar ervaring in de intern transport wereld. In deze periode diverse technische, commercieel-technische en administratief-technische functies vervuld.  

Zorgt ervoor dat de machines waar nodig en mogelijk worden aangepast aan de applicatie waarin de truck moet opereren.

Aanbieden van een goede service met betrekking tot de inzet van de machine.

Altijd samen met de klant zoeken naar een win-win situatie.

 

Stefan van Essen

Heeft 10 jaar ervaring met het onderhouden van automotive producten. Tevens een 6-jarige opleiding gevolgd tot technisch specialist bedrijfsauto's, zodat Stefan volledig op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van besturingen en milieunormen.

Sinds 1 april 2018 werkzaam bij Manitou Center Nederland voor al het onderhoud , storingen en keuringen van alle interne transport middelen.

Volgt nu binnen Manitou diverse interne cursussen om de vaardigheden op het gebied van onderhoud verder te verbeteren.

Persoonlijke doel is om bij elke reparatie doelgericht te werken. Daarbij zijn veiligheid en kwaliteit altijd de belangrijkste uitgangspunten.

 

Manitou Center Nederland

Wethouder Ohmannstraat 12

7951 SB Staphorst

Nederland

Tel: 0522-202084

Map Data
Map data ©2017 Google
Map DataMap data ©2017 Google
Map data ©2017 Google
Map
Satellite